Bruiloft

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Jullie bruiloft wordt gegarandeerd een prachtige dag. Vooraf hebben we een kennismakingsgesprek om alles goed door te nemen. Ik hou nauw contact met de ceremoniemeester om op elk belangrijk moment klaar te staan. De mooiste momenten en details worden nauwkeurig in beeld gebracht.

Voor bruiloften zijn er drie pakketten: brons-zilver & goud. Extra losse uren zijn mogelijk. Ook kunnen er extra albums en canvassen worden nageleverd. Binnen 24 uur ontvangen jullie een preview en binnen vijf weken na de dag ontvangen jullie een luxe houten usb-stick met daarop alle goede foto’s. Albums worden zorgvuldig ontworpen en op hoge kwaliteit papier gedrukt. Jullie kunnen meebeslissen in het design en kaft. Levertijd van de albums en andere nabestellingen is maximaal 6 weken na he voldoen van de factuur.

Als jullie geïnteresseerd zijn in mij als fotografe op jullie bruiloft, bespreek ik graag face to face met jullie de dag en jullie wensen. Hiervoor heet ik jullie van harte welkom in de studio, of kom ik bij jullie thuis. Mochten jullie ook een videograaf op jullie bruiloft willen, kan ik jullie in contact brengen met een fijne videogaaf waarmee ik graag samenwerk.

!! Mijn mails belanden soms in de ongewenste mailbox! !!