Zwanger

Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Hopelijk gaat alles goed en kunnen jullie van de zwangerschap genieten. Je kunt het je nu niet voorstellen, maar straks ben je al vergeten dat je buik ooit zo groot was! Een zwangerschapsreportage vindt meestal plaats tussen de 28 en 33 weken. Dit kan zowel in de studio als op locatie naar wens. Geef aan wat je mooi vindt en waar jij je prettig bij voelt. Er zijn jurken, doeken en verschillende bodysuits beschikbaar voor de shoot.

Een zwangerschaps sessie reserveer je met voorkeur voor de 20 weken. Mocht je al wat verder zijn, mag je natuurlijk altijd nog contact opnemen of er nog plek is voor een sessie.

Tarieven zijn exclusief reiskosten bij sessies op locatie. Deze vinden met voorkeur ’s avonds plaats tijdens het ‘golden hour’. Sessies worden kosteloos verzet als de weersomstandigheden het niet toelaten.

Partners en oudere broers/zussen zijn van harte welkom. Geef dit wel even aan bij de boeking.

Weekendtoeslag 20,-

Aanbetaling 50,-

!! Mijn mails belanden soms in de ongewenste mailbox! !!

Let op: Per 20 juni 2020 is onze nieuwe studio op de Castellumlaan 7 in De Meern (UT)

Extra informatie

Er zijn speciale jurken aanwezig. Het liefst ook even een setje eigen kleding zonder drukke kleuren en print meenemen. Een setje mooi witte en zwarte lingerie is zeer gewenst. Mocht je gebruik willen maken van de jurken, zou het fijn zijn als je een strapless bh mee neemt.