Algemene voorwaarden

Welkom bij Little Luck Fotografie. Wat leuk dat jullie een fotoreportage hebben geboekt. Wij zullen samen een mooie herinnering creëren die van grote waarde zullen zijn voor nu en later. Om voor een goed verloop te zorgen en misverstanden te voorkomen, even een toelichting:

 1. Bij het inplannen van een datum wordt de factuur met de aanbetaling van 50 euro gemaild. Deze dient binnen 14 dagen te zijn voldaan, tenzij de afspraak een last minute is, dan binnen 48 uur.

Na één betaling herinnering per mail zonder reactie, wordt de afspraak geannuleerd.

De aanbetaling wordt nooit teruggestort, maar kan bij uitzonderlijke medische overmacht worden ingezet bij een nieuwe afspraak. Eventuele al gemaakte kosten (zoals een taart) worden doorberekend aan klant.

 1. Op avonden en weekenden geldt een toeslag van 50,- per sessie. (vanaf 2023 75,-) Op de dag van de shoot dient de overige betaling plaats te vinden van het minimale pakket (geen pin automaat aanwezig) Eventueel kunnen nabestellingen of pakket aanpassingen daarna nog worden gedaan.
 2. Wij hanteren een max van 4 volwassenen in de studio. Wij verwachten van jullie dat er contact met ons wordt opgenomen als een van de aanwezigen corona symptomen heeft. Vanuit ons geldt dit ook.
 3. Te laat komen op een afspraak gaat van de tijd van de shoot af. Mocht het toch voorkomen dat er door overmacht iets gebeurt waardoor je wat later bent, laat dit dan aub even weten per dm/pb/mail.
 4. Digitale beelden worden geleverd binnen 15 werkdagen na het voldoen van de volledige betaling. Albums nemen ongeveer 4-6 weken in beslag. Tijdens ziekte, vakantie of andere overmacht mogen wij afwijken van onze levertijd. Het leveren van de beelden na een huwelijk kan tot 6 weken lang duren. Er kan bij uitzondering gebeuren dat de levertijd niet gehaald wordt (ziekte, feestdagen, vakantie, corona maatregelen, ect) Albums worden binnen Nederland kosteloos verzonden. Wij zijn niet aansprakelijk voor het kwijt raken of beschadigen van albums vanaf het moment dat zij onze studio verlaten. Onze voorkeur heeft dan ook dat jullie het album bij ons in de studio komen ophalen. In overleg kan dit evt ook bij Lisanne thuis.
 5. Foto’s mogen gebruikt worden voor privé doeleinden. Commerciële publicatie is alleen toestaan met naamsvermelding na toestemming van de fotograaf. Er is sprake van portretrecht, op het overtreden hiervan staat een boete van 500,- per foto.
 6. Er worden nooit onbewerkte beelden geleverd. De beelden en producten zijn persoonlijk voor jullie gemaakt. Deze kunnen niet worden geruild of teruggenomen. De fotograaf beslist welke beelden aangeboden kunnen worden voor de (na) bestelling. Daarna kan deze door de klant bekeken en gekozen worden uit een online galerij. Als de opbrengst van de shoot een nabestelling niet toelaat, zullen wij dit ook niet aanbieden. In de keuze galerij zitten zowel volledige foto’s als ingezoomde foto’s, dit hoort bij het aanleveren van een gevarieerde galerij. Ook kan er sprake zijn van variatie in horizontale/verticale en evt vierkante beelden. Hebben jullie specifieke voorkeur voor een maat, geef dit tijdig door. Mocht jullie kindje de shoot echt niet leuk gevonden hebben, kunnen we samen kijken naar een oplossing. Het minimale pakket dient wel voldaan te worden.
 7. Het zelf nabewerken van beelden is verboden. Hier staat een boete op.
 8. Bij newborn of cakesmash graag voorafgaand uw voorkeur van kleuren en materialen doorgeven. Bij cakesmash thema’s die niet op de lijst staan, kan er in overleg gekeken worden of dit haalbaar is. Hier kunnen extra kosten aan verbonden zijn. Dit wordt vooraf besproken. Op de dag zelf kun je eventuele aanpassingen aangeven vooraf aan de shoot. Daarna kan er geen recht meer aan worden ontleend.

Cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig en zijn niet naamsgebonden, wel even vermelden als je deze wilt inzetten aub.

 • Little Luck Fotografie is niet aansprakelijk voor schade aan materialen of personen. U bent altijd zelf 100% eindverantwoordelijk voor de spullen en personen die u meeneemt.
 • Bij het technisch falen van apparatuur wordt de shoot kosteloos opnieuw gedaan.
 • De digitale foto’s worden verstuurd met Wetransfer of via ons portaal. Deze verlopen na 7 dagen. Download de foto’s op tijd met een computer (een telefoon verkleind de kwaliteit) en maak ook hiervan nog een back-up. Little Luck Fotografie bewaart de beelden in principe een jaar, maar hier wordt geen garantie op gegeven! Dit is eigen verantwoordelijkheid. Wij versturen de beelden eenmalig kosteloos, voor opnieuw opzoeken wordt 15,- per keer per sessie in rekening gebracht.
 • Fotograaf is niet aansprakelijk wanneer het eindproduct afwijkt van de kleurweergave op het beeldscherm van de klant. Wij werken met een gekalibreerd scherm die zorgt voor een juiste weergave.
 • Indien klant zelf producten besteld van de door fotograaf aangeleverde beelden is de fotograaf niet verantwoordelijk voor dit eindproduct.

Let op: ons adres is De Liesbosch 12-B, Nieuwegein (parkeren op eigen terrein)

Wij verwachten dat jullie ons team met respect behandelen.

Bij het boeken van een sessie gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Mogen hierover vragen zijn, kun u deze altijd even stellen via info@littleluckfotografie.nl