Algemene voorwaarden

Welkom bij Little Luck Fotografie. Wij zullen samen een mooie herinnering creëren die van grote waarde zullen zijn voor nu en later. Om voor een goed verloop te zorgen en misverstanden te voorkomen, even een toelichting:

 1. Bij het inplannen van een datum wordt de factuur voor de 50,- aanbetaling verstuurd. Na het voldoen hiervan is de afspraak definitief ingepland. Na het niet tijdig voldoen van de aanbetaling, wordt na één herinnering met geen goede oplossing als gevolg, de afspraak geannuleerd.
 2. Ik werk 4 halve dagen in het weekend per maand. Deze zijn vaak snel volgeboekt. Hiervoor geldt een toeslag van 20,- per sessie.
 3. Bij ziekte of ernstige overmacht, wordt de sessie kosteloos verplaatst. Teruggave van de basis betaling is niet mogelijk, behalve bij langdurige ziekte vanaf mijn kant.
 4. Thema mini’s vragen een aanbetaling van 10,- en het overige bedrag moet contant worden voldaan op de dag van de shoot. Omdat voor zoveel klanten aparte facturen maken erg veel tijd kost, worden deze op één factuur gebundeld. Wil je hiervan een digitaal exemplaar, kun je dit altijd even aangeven bij de boeking.
 5. Te laat komen op een afspraak gaat van de tijd van de shoot af. Mocht het toch voorkomen dat er door overmacht iets gebeurt waardoor je wat later bent, laat dit dan even weten via whatsapp: 06-36198293.
 6. Digitale beelden worden geleverd binnen 15 dagen na de shoot, mits dat de volledige factuur voldaan is. Albums nemen ongeveer twee weken langer in beslag. Het leveren van de beelden na een huwelijk kan tot 6 weken lang duren.
 7. Foto’s mogen gebruikt worden voor privé doeleinden. Commerciële publicatie is alleen toestaan met naamsvermelding na toestemming van de fotograaf. Er is sprake van portretrecht, op het overtreden hiervan staat een boete van 500,- per foto.
 8. Er worden nooit onbewerkte beelden geleverd. De beelden en producten zijn persoonlijk voor jullie gemaakt. Deze kunnen niet worden geruild of teruggenomen. De fotograaf beslist welke beelden aangeboden kunnen worden voor de (na) bestelling. Daarna kan deze door de klant bekeken en gekozen worden.
 9. Het zelf nabewerken van beelden is verboden. Op delen hiervan staat een boete.
 • Voorafgaand of ter plekke kunt u voorkeur van kleuren of materaal aangeven, mits in de stijl van de fotograaf en aanwezig (zo niet ruim vooraf besproken of dit kan)
 • Bij slechte weersomstandigheden wordt een shoot in overleg verzet. De fotograaf heeft hier de beslissende stem ivm het mogelijk schade oplopen aan apparatuur..
 • Bij een sessie waarbij het kindje niet wil meewerken, kun je kosteloos terug komen totdat er 10 digitale beelden geleverd kunnen worden. (taart wordt wel verrekend)
 • Cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig en zijn niet naamsgebonden
 • Little Luck Fotografie is niet aansprakelijk voor schade aan materialen of personen. U bent altijd zelf eindverantwoordelijk voor de spullen en personen die u meeneemt.
 • Omdat de studio niet heel groot is mogen er maximaal 3 volwassenen aanwezig zijn
 • Het is niet gewenst zonder toestemming andere ruimtes dan de studio te betreden
 • Bij bruiloften wensen wij een parkeerplek vlakbij het huis en de ceremonie, een dankje en een (simpel) hapje. Aanbetaling bruiloft 25%, max 14 dagen voor de dag de overige 75%.
 • Offertes op maat zijn 14 dagen geldig. Hierna kunnen prijswijzigingen zijn toegepast
 • Bij het technisch falen van apparatuur wordt de shoot kosteloos opnieuw gedaan
 • De digitale foto’s worden verstuurd met Wetransfer. Deze link verloopt na 7 dagen. Download de foto’s op tijd met een computer (een telefoon verkleind de kwaliteit) en maak ook hiervan nog een back-up. Little Luck Fotografie bewaart de beelden een jaar, maar hier kan geen garantie op worden gegeven!
 • Fotograaf is niet aansprakelijk wanneer het eindproduct afwijkt van de kleurweergave op het beeldscherm van de klant. Wij werken met een gekalibreerd scherm die zorgt voor een juiste weergave.
 • Indien klant zelf producten besteld van de door fotograaf aangeleverde beelden is de fotograaf niet verantwoordelijk voor dit eindproduct.

Bij het boeken van een sessie gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Mogen hierover vragen zijn, kun u deze altijd even stellen via info@littleluckfotografie.nl

Liefs, Lisanne

Btw nr: NL002257945B68

Let op: Per 20 juni 2020 is onze nieuwe studio op de Castellumlaan 7 in De Meern (UT)