Algemene voorwaarden

Welkom bij Little Luck Fotografie. Wat leuk dat jullie een fotoreportage hebben geboekt. Wij zullen samen een mooie herinnering creëren die van grote waarde zullen zijn voor nu en later. Om voor een goed verloop te zorgen en misverstanden te voorkomen, even een toelichting:

 1. Bij het inplannen van een datum wordt de factuur met de aanbetaling van 50 euro gemaild. Deze dient binnen 14 dagen te zijn voldaan.

Na één herinnering zonder reactie, wordt de afspraak geannuleerd.

De aanbetaling wordt nooit teruggestort, maar kan bij uitzonderlijke medische overmacht worden ingezet bij een nieuwe afspraak. Eventuele al gemaakte kosten (zoals een taart) worden doorberekend aan klant.

 1. Op avonden en weekenden geldt een toeslag van 50,- per sessie.
 2. Tijdens de Corona maatregelen zijn max 2 volwassen klanten toegestaan in de studio (>13jr) en deze dienen klachtenvrij te zijn!
 3. Te laat komen op een afspraak gaat van de tijd van de shoot af. Mocht het toch voorkomen dat er door overmacht iets gebeurt waardoor je wat later bent, laat dit dan aub even weten.
 4. Digitale beelden worden geleverd binnen 15 werkdagen na het voldoen van de volledige betaling. Albums nemen ongeveer 2-4 weken langer in beslag. Het leveren van de beelden na een huwelijk kan tot 6 weken lang duren. Er kan bij uitzondering gebeuren dat de levertijd niet gehaald wordt (ziekte, feestdagen, vakantie, corona maatregelen, ect)
 5. Foto’s mogen gebruikt worden voor privé doeleinden. Commerciële publicatie is alleen toestaan met naamsvermelding na toestemming van de fotograaf. Er is sprake van portretrecht, op het overtreden hiervan staat een boete van 500,- per foto.
 6. Er worden nooit onbewerkte beelden geleverd. De beelden en producten zijn persoonlijk voor jullie gemaakt. Deze kunnen niet worden geruild of teruggenomen. De fotograaf beslist welke beelden aangeboden kunnen worden voor de (na) bestelling. Daarna kan deze door de klant bekeken en gekozen worden uit een online galerij. Als de opbrengst van de shoot een nabestelling niet toelaat, zullen wij dit ook niet aanbieden. In de keuze galerij zitten zowel volledige foto’s als ingezoomde foto’s, dit hoort bij het aanleveren van een gevarieerde galerij. Ook kan er sprake zijn van variatie in horizontale/verticale en evt vierkante beelden. Hebben jullie specifieke voorkeur voor een maat, geef dit tijdig door.
 7. Het zelf nabewerken van beelden is verboden. Hier staat een boete voor.
 8. Bij newborn of cakesmash graag voorafgaand uw voorkeur van kleuren en materialen doorgeven. Bij cakesmash thema’s die niet op de lijst staan, kan er in overleg gekeken worden of dit haalbaar is. Hier kunnen extra kosten aan verbonden zijn. Dit wordt vooraf besproken.

Cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig en zijn niet naamsgebonden

 • Little Luck Fotografie is niet aansprakelijk voor schade aan materialen of personen. U bent altijd zelf 100% eindverantwoordelijk voor de spullen en personen die u meeneemt.
 • Omdat de studio niet heel groot is mogen er maximaal 3 volwassenen aanwezig zijn, extra kan evt kort en in overleg. Iedereen die aanwezig is, dient gezond te zijn. Zo niet, verzetten we de shoot.

*** in corona tijden is een max van twee volwassenen toegestaan

 • Bij het technisch falen van apparatuur wordt de shoot kosteloos opnieuw gedaan.
 • De digitale foto’s worden verstuurd met Wetransfer. Deze link verloopt na 7 dagen. Download de foto’s op tijd met een computer (een telefoon verkleind de kwaliteit) en maak ook hiervan nog een back-up. Little Luck Fotografie bewaart de beelden in principe een jaar, maar hier wordt geen garantie op gegeven! Dit is eigen verantwoordelijkheid. Wij versturen de beelden eenmalig kosteloos, voor opnieuw opzoeken wordt 15,- per keer per sessie in rekening gebracht.
 • Fotograaf is niet aansprakelijk wanneer het eindproduct afwijkt van de kleurweergave op het beeldscherm van de klant. Wij werken met een gekalibreerd scherm die zorgt voor een juiste weergave.
 • Indien klant zelf producten besteld van de door fotograaf aangeleverde beelden is de fotograaf niet verantwoordelijk voor dit eindproduct.

Let op: ons adres is De Liesbosch 12-B, Nieuwegein

Parkeren kan op de oprit voor de deur van de studio, ingang aanbouw zijkant.

Bij het boeken van een sessie gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Mogen hierover vragen zijn, kun u deze altijd even stellen via info@littleluckfotografie.nl