Cakesmash

De maanden vliegen voorbij, de eerste verjaardag van je kindje komt er aan. Wat een bijzondere mijlpaal. Hoe leuk zou het zijn die op een gave manier vast te leggen? Dan heb je direct een leuke en unieke uitnodiging voor het feest! De cakesmash vindt meestal plaats rond de 10 maanden oud, dan heb je ruim de tijd om de uitnodigingen te versturen. Je kunt jouw cakesmash geheel laten stylen met een uniek thema naar wens. Een cakesmash is bij ons altijd een feestje. Een vrolijke opstelling, een heerlijke taart, ballonnen en muziek. Het knoeien kan beginnen!

Wil je iets aparts kies dan voor fruit, donuts, chocola of spaghetti in plaats van taart!

Voor cakesmashes zijn er drie pakketten: mini, basic en deluxe. Ook kunnen er albums en canvassen worden nageleverd. De pakket keuze mag nog in een later stadium worden aangepast. Binnen twee weken na de sessie ontvangen jullie een link met wachtwoord om jullie digitale bestanden te kiezen. Deze ontvang je per mail of zo gewenst up luxe houten usb-stick.

Voor cakesmashes ben ik afhankelijk van de agenda van mijn twee taartenbaksters. Hierdoor kan het zijn dat bepaalde dagen en maanden al snel vol zitten. Boek deze sessie dus op tijd. Kleuren of thema kun je dan nog tot een maand voor de datum doorgeven.

Wij kunnen ook smashen met koemelkvrije taarten!

.

Extra informatie

Sommige kindjes gaan helemaal los op de taart, anderen zijn wat voorzichtig of zelfs bang. We zullen onze uiterste best doen om toch tot het gewenste resultaat te komen. Ik geef fotogarantie, dat houdt in dat er altijd minimaal 10 foto’s geleverd worden. U kunt dus (op de taart kosten na) kosteloos een tweede keer terug komen.

Vaak komen de kinderen de ouders even lekker ondersmeren. Het is dus aan te raden zelf ook schone kleding mee te nemen.