Cakesmash

De maanden vliegen voorbij, de eerste verjaardag van je kindje komt er aan. Wat een bijzondere mijlpaal. Hoe leuk zou het zijn die op een gave manier vast te leggen? Dan heb je direct een leuke en unieke uitnodiging voor het feest! De cakesmash vindt meestal plaats rond de 10 maanden oud, dan heb je ruim de tijd om de uitnodigingen te versturen. Je kunt jouw cakesmash geheel laten stylen met een uniek thema naar wens. Een cakesmash is bij ons altijd een feestje. Een vrolijke opstelling, een heerlijke taart, ballonnen en muziek. Het knoeien kan beginnen!

Wil je iets aparts kies dan voor fruit, donuts, chocola of spaghetti in plaats van taart!

Voor cakesmashes ben ik afhankelijk van de agenda van mijn twee taartenbaksters. Hierdoor kan het zijn dat bepaalde dagen en maanden al snel vol zitten. Boek deze sessie dus op tijd. Kleuren of thema kun je dan nog tot een maand voor de datum doorgeven. Weekendtoeslag 20,-

Wij kunnen ook smashen met koemelkvrije taarten!

!! Mijn mails belanden soms in de ongewenste mailbox! !!

.

Extra informatie

Sommige kindjes gaan helemaal los op de taart, anderen zijn wat voorzichtig of zelfs bang. We zullen onze uiterste best doen om toch tot het gewenste resultaat te komen. Ik geef fotogarantie, dat houdt in dat er altijd minimaal 10 foto’s geleverd worden. U kunt dus (op de taart kosten na) kosteloos een tweede keer terug komen.

Vaak komen de kinderen de ouders even lekker ondersmeren. Het is dus aan te raden zelf ook schone kleding mee te nemen.