Newborn

Ongeveer negen maanden hebben jullie gewacht om jullie kleintje te mogen ontmoeten. Die eerste prille weken zijn zo bijzonder en de tijd gaat zo snel. Een newbornshoot is dé manier om deze momenten te herbeleven. Een newbornshoot vindt plaats in de speciaal ingerichte en verwarmde studio in onze woning. Ik werk graag met zachte kleuren, natuurtinten en natuurmaterialen. In de studio heb ik allerlei materialen en kleertjes. Je kunt meebeslissen welke kleuren en stijl je aanspreekt. Een sessie duurt ongeveer drie uur. We nemen alle tijd voor de poses en luisteren goed naar de signalen van jullie kindje. Er is genoeg tijd voor het voeden, verschonen en knuffelen. Ik werk veilig, kundig, geduldig en vooral met heel veel liefde. In 2018 is mijn newborn fotografie bekroond met een internationale newbornfotografie award.

Een newbornshoot reserveer je met voorkeur rond de 20e week van jullie zwangerschap. Al wat verder of ben je al bevallen? Informeer even of er nog plekjes vrij zijn. Na de geboorte van de baby plannen we samen een moment voor de sessie in. Deze vindt plaats tussen de 4 en 21 dagen na de geboorte van jullie kindje. Uiteraard kan hier met vroeggeboorte of gezondheidsproblemen van worden afgeweken, wel kan dit van invloed zijn op het verloop en resultaat. Newborns zijn de eerste dagen nog makkelijk te poseren en slapen vaak door. Naar mate ze ouder worden, zal dit gaan afnemen.

Voor een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van 50 euro. Je hebt dan gegarandeerd een plekje in de agenda in de periode rond de uitgerekende datum. Jullie ontvangen een informatie bijlage met wat tips voor de voorbereidingen en wat je het beste mee kunt nemen voor de sessie. Mochten jullie nog vragen hebben beantwoord ik deze graag via de mail of tijdens een telefonische kennismaking.

Ik wens jullie een fijne zwangerschap en verwelkom jullie graag in de studio!

*voor mijn newborn fotografie heb ik in aug 2018 en in sept 2019 een internationale award gewonnen. Deze foto’s en de certificaten zijn te bewonderen in de studio

!! Mijn mails belanden soms in de ongewenste mailbox! !!

Weekendtoeslag 20,-

Broer/zus/gezinsfoto

Het is mogelijk met broers/zussen en ouders op de foto te gaan. Oudere kinderen mogen voor de rust van de newborn niet de hele sessie aanwezig zijn. We zullen hier dus mee beginnen of eindigen. Het zou prettig zijn als jullie bij de boeking vermelden dat er oudere broers of zussen meekomen zodat ik hier rekening mee kan houden.

Extra informatie

Tijdens de sessie zal jullie kindje wat eerder honger krijgen. Neem daarom een goed gevulde luiertas mee. Ik start het liefst met uitkleden in de studio gevolgd door een voeding, zodat de baby lekker rozig is. Slapend gaat de sessie het fijnste.

Soms zijn kindjes (door bijvoorbeeld darmkrampjes) wat onrustig tijdens de sessie. Ik hanteer fotogarantie. Dit houdt in dat ik altijd minimaal 10 foto’s in de galerij plaats. U kunt kosteloos een tweede keer terug komen tot dit aantal is bereikt.

Als jullie het prettig vinden is een telefonische intake mogelijk.