NICE TO MEET YOU!

Ik ben Lisanne, jullie fotograaf en oprichter van Little Luck Fotografie. Inmiddels alweer 31 jaar, getrouwd met de allerliefste man en trotse mama van twee blonde krullenbollen; Sem (9 jaar) en Tess (8 jaar).

Naast mijn grote passie fotografie, geniet ik ontzettend van family time, theeleuten met vriendinnen, (paal)dansen, netflixen en sushi. Ik heb hiervoor in de kraamzorg gewerkt en werd na de geboorte van onze zoon besmet met het fotografie virus. Eind 2018 heb ik mijn baan opgezegd om me volledig te focussen op de fotografie. Zó trots op wat we nu al hebben bereikt en nog zoveel dromen om na te jagen.

In 2022 openenden wij onze nieuwe studio in Nieuwegein. Een grote droom die werkelijkheid is geworden. Sermin is ons team komen versterken (mails/planning/gastvrouw) en Peggy zal ons blijven ondersteunen in de styling. Onze kanjer Lynn zal de editing grotendeels op zich blijven nemen en Cecile & Samanda verzorgen de financiële kant. Zo blij en trots op ons girl power team!

Ons team visagistes bestaat uit Roos, Aaniytah en Jaiz.
Deze kanjers leggen jullie (op aanvraag) met hun vakkundigheid en liefde heerlijk in de watten voorafgaand aan de shoot.

Samen met mijn team hoop ik jullie een fijne ervaring te kunnen bieden en daarna prachtige foto’s om nog vele jaren van te genieten.