Little Luck Fotografie ~ door Lisanne

Welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website! Ik zal mezelf even kort voorstellen.

Mijn naam is Lisanne, 28 jaar, getrouwd en moeder van twee kleine blonde boefjes. Sinds 2014 is fotograferen mijn passie en begin 2017 startte ik mijn eigen bedrijf Little Luck Fotografie. Dat liep al snel erg goed en eind 2018 heb ik mijn baan opgezegd om me volledig op de fotografie te gaan richten.  Inmiddels is mijn werk bekroond met twee internationale  awards.

Mijn passie ligt vooral bij alles rondom kleine kinderen, van zwangerschappen tot newborn en van cakesmashes tot peuters. Ook vind ik het ontzettend leuk om een dag in jullie leven vast te leggen zoals een geboorte, jullie bruiloft, een verjaardag of een andere bijzondere gelegenheid.

Het fotograferen van kleine kinderen vraagt om heel veel passie, geduld en kunde. Hiervoor volg ik regelmatig bijscholingen. Bij mij is veel bespreekbaar en samen proberen we tot een mooi resultaat te komen. Fotografie is immers iets heel bijzonders. Het is het vastleggen van die speciale momenten in het leven. De dingen die je even doen beseffen dat de tijd zo hard gaat en dat je moet genieten van elke seconde. Ik hoop jullie te zien in mijn studio en mijn passie met jullie te kunnen delen.

Liefs,

Lisanne